8 szupersztár elképesztő luxusotthona már a piacon!
2016. július 08. írta: ingatlanos blogger

8 szupersztár elképesztő luxusotthona már a piacon!

Ha van a bankszámlánkon néhány millió dollár, most miénk lehet Gwyneth Paltrow vagy Michael Jordan otthona is. Vigyázat! A fényűző celebvillák azért nem minden esetben a kifinomult ízlés mintapéldányai.

gwyneth-2-600.jpgGwyneth otthona

1. Gwyneth Paltrow otthona: Álom luxuskivitelben

Gwyneth Paltrow Los Angeles-be költözik, így New York-i lakását eladná. A napokban Goop.com nevű honlapjára is tett fel a lakásról képeket, amit „álomfelhőnek” nevezett. A vakítóan fehér lakásra egészen találó ez a leírás, amit halványszürke és világos levendula színű kiegészítőkkel dobtak fel (ahogy a fenti képen is látható). Az igényes otthon egyik különlegessége egy indiai ajtóból készült hinta a nappaliban tele selyem párnákkal, de a márvány akcentusfal és a kézzel hímzett tapéta sem hiányozhat az Ocar-díjas színésznő 12 millió dollárért kínált lakhelyéből.

uma.jpgUma kecója

2. Uma Thurman török gőzfürdős családi kuckója

Uma Thurman 6,25 millió dollárért árulja Manhattani duplex 5 hálószobás, 3 és fél fürdőszobás otthonát. Az 1910-es évekbeli épületben lévő rezidenciát korabeli építészeti elemek díszítik, tölgyfapadlóval borított, hatalmas belmagassággal. A felső szinten a korábbi szolgálói szobából a Kill Bill sztárja t egy török gőzfürdőt is kialakított. A lakás New York-iak körében különösen exkluzívnak számító Gramercy Parkra néz, ahol Ms. Thurman gyakran játszott gyermekeivel: “Sok szentimentális értéket jelent számomra ez a hely”- jegyzi meg; „de a múltam valaki más jövője lesz mostantól”- teszi hozzá.

prince.jpgPrince alig néhány hete hunyt el, a Turks és Caicos szigeteken álló nyaralóját máris árulják

3. Prince playboy-lakja a világ legszebb szigetén

Habár a Purple Rain című világhírű dal videó-klipjében látható tükrök és székek itt vannak, Robert Greenwood  Christie's Nemzetközi Ingatlanügynökség vezetője szerint a házban alig laktak és alig van bebútorozva. A nemrég elhunyt pop bálvány gyakrabban tartózkodott egy másik, a 10 millió dolláros Minneapolisi ingatlanjában, ami megmaradt. A sztár bátyja bejelentette, hogy ez a Prince Emlékmúzeumnak ad majd otthont. A luxus lakhely a Providenciales nevű kis szigeten található, amely egykor a világ legszebb szigetének számított vakító fehér homokos partjával, kristálytiszta vizével és exkluzív apartmanjaival.  A méretes kúria ablakából lélegzetelállító panoráma nyílik az óceánra.  A 10 hálószobás, vendégszárnnyal rendelkező, a személyzet részére külön 3 szobás lakrészes komplexumot 12 millió dollárért árulják.

keith_richards.jpgKeith Richards lakása

4. Keith Richards Art Deco luxuslakása - csak egy a sok közül

A Rolling Stones gitárosának, Keith Richards-nak a Fifth Avenue-n található lakása csupán egy kicsit drágább az előbbinél: 12,2 millió dolláros áron került a piacra. Az 1929-es Art Deco stílusú lakás állítólag egy ideig maga a paradicsom volt a korosodó sztár számára. Az ingatlan 4 hálószobájához külön fürdőszobák tartoznak és a három teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a nyüzsgő metropoliszra.  A lakosztály fenntartása 8181 dollárba kerül, ami elég jelentős összeg, ha figyelembe vesszük, hogy átlagos minimál bérért dolgozó New York-i polgárnak legalább 6 hónapig kellene gürcölnie ezért. A rock nagypapa azonban megengedheti magának, hogy szerte a világon több ilyen magas költségvetésű lakást tartson fent, csakúgy, mint az előbb említett álomszigeten, ahol Prince otthonát árulják.

jessicachastain_soho_fi.jpgChastain otthona

5. Jessica Chastain pasztellben pompázó otthonát akár bérelni is lehet

Az Interstellar és a The Help sztárjának, Jessica Chastain-nek nemrég felújított New York-i otthona Richards lakása árának csupán töredékéért, 1,8 millió dollárért került az ingatlanpiacra. A lakásbelsőben a pasztellszínek uralkodnak: világoskék, lila és homokszín. Ha valaki esetleg vásárlás helyett inkább bérlésben gondolkodik, annak havi 8000 dolláros bérleti díjért a Golden-Globe díjas színésznő kiadja a kétszintes Greenwich Village-i lakást.

michael-jackson-thriller-villa-hero-image-1200x675.jpgJacko egyik háza

6.  Michael Jackson Thriller háza középkori kápolnát rejteget

Michael Jackson Los Angeles-i Thriller nevű villáját is kínálják egy ideje 9,5 millió dollárért. A hamvai után is, még a napokban is a pedofil ügyei miatt nagy botrányt kavaró poplegenda a fenti képen látható spanyol mediterrán stílusú házban élt 3 gyermekével 2009-től haláláig. Azóta nincs lakója, rendezvények számára adják ki a csodálatos haciendát, amelynek kertje közepén egy hatalmas szökőkút is díszeleg. A luxusotthon különlegességei közé tartozik egy középkori stílusú házi kápolna, egy művészeti galéria és tükrös termek, ahol a sztár bravúros koreográfiáit gyakorolta. A szobákban felbukkannak Jackson túldíszített portréi is - már-már szinte szentély hatását keltve.

eddie-murphy-home-2-jpg.jpgMurphy lakosztálya

7. Eddie Murphy-n sokat nevettünk, házának kikiáltási árát látva sírunk

 A Beverly Hills-i otthonát Eddie Murphy még Chertől vásárolta meg. A marokkói stílusú vendégházzal kiegészített 6,4 hektárnyi területen épült 14 szobás, 9 garázsos villa minden luxussal fel van szerelve: lehet szaunázni, teniszezni, úszni és lovagolni is. Bár Aaron Kirman, a komplexum értékesítésével megbízott ingatlanügynök azt nyilatkozta a Wall Street Journal-nak, hogy a 1858 m2 alapterületű főépület konyhájára és fürdőszobájára ráfér egy kis felújítás, az ára még így is elég borsos: 85 millió dollár.  A házról készült rövidfilm már a Youtube-ra is felkerült: 

michael_jordan_1.jpgA kosárlabdázó-ikon otthona

8. Michael Jordan full-extrás otthonát már fél áron is megvehetjük

Michael Jordan otthonát régóta árulja. A kosárlabda-király Legend Point (magyarul Legenda pont) nevű Chicago-i otthonát még 2012-ben dobták a piacra 29 millió dolláros áron, ami az évek során 14, 855 dollárra csökkent. A ház az odaérkezőnek máris elárulja, hogy ki az volt egykori tulajdonos, hiszen a játékos száma, a 23 a bejárati vaskapura van verve. A belmagasságot mindenhol a langaléta Jordan arányaihoz alakították, és természetesen kosárlabdaterem is van az épületben. Mozi, teniszpálya, szivarterem, borospince, fitnesz-helyiség is helyet kapott a férfi vendégek nagy örömére, a hölgyeket pedig egykor egy szépségszalon is várta itt.

Ha van kedved, szavazz!

 

Források: Realtor, Trulia

Ha tetszett a bejegyzés, látogass vissza hozzánk újra!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkiingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr778874976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.07.10. 12:52:07

Az milyen mar hogy segítek mit javíts, aztán kitörlöd amit írok?
süti beállítások módosítása