Ezek a sztárotthonok forognak most a piacon!
2017. június 26. írta: ingatlanos blogger

Ezek a sztárotthonok forognak most a piacon!

Matthew Perry, Sting, Casey Affleck, Miklósa Erika, Harry Styles, a Palik-Marsi házaspár, Debbie Reynolds és Carrie Fisher luxusotthonát akár meg is vásárolhatjuk! Feltéve, ha van rá elég pénzünk. Leila hercegnő otthona például 5 milliárd forintért lehet a miénk.

luxury_home.jpg

Matthew Perry Los Angeles-i otthonát szeretné eladni 

A múlt hónapban dobta piacra Hollywood Hills West részén található luxusingatlanját minden idők talán legnépszerűbb sorozatának, a Jóbarátok sztárja 13,5 millió dollárért. Az1962-ben épült házat kimaxolja a helyi adottságokat, a tervezők egyértelműen a kültéri kapcsolatra fókuszáltak: hagyományos falak helyett túlnyomórészt üvegfalak borítják az otthont, így több oldalról is káprázatos a kilátás Los Angeles belvárosára és az óceánra. A kandallós nappalin kívül 3 szoba, 4 fürdőszoba, konyha, feszített tükrű medence, moziterem és két garázs is található a 47 éves sztár otthonában, akinek nem ez az egyetlen ingatlanja a környéken. A Greg Holcomb and Cassandra Petersen of Partners Trust cég végzi az ingatlaneladással kapcsolatos teendőket.

Kép forrása: http://www.latimes.com IDE kattintva megtekintheti a teljes cikket és képgalériát. 

 

Sting és felesége, Trudie Styler  New York-i luxuslakása 16 milliárd forintot ér

A híres brit dalszerző-énekesnek régóta van ingatlanja a Central Park szélén. Az elsőt még Billy Joel is használta. Ettől a közel 100 éves Brentmore épület 2.-3. emeletén lévő, 1989-ben vásárolt lakástól azonban megvált és egy másik kétszintes apartmanba vásárolt a 15 Central Park Westben, a 16. emeleten 26,5 millió dollárért, még 2008-ban (15 Central Park West). Az 511 négyzetméteres lakáshoz 37 négyzetméteres terasz tartozik, három hálószoba és egy dolgozószoba - vagy egy negyedik hálószoba - van benne.  A Wall Street Journal szerint Central Parknál magasodó lakóépület 16. és 17. emeletének két apartmanját nyitották egybe a Shelton, Mindel and Associates iroda tervei alapján. A kétszintes lakást most a vetéli ár kétszereséért a Sotheby's International ingatlanközvetítő cég árulja, a képeket is ők tették közre elsőként.

Fotó: Twitter. Ha több fotót is nézegetne az ingatlanról, azt ITT megteheti!

 

Casey Affleck 900 millió forintos kecója

Az idén Oscar-díjat nyert színész árulja azt a New York-i lakását, amit közösen bérelt korábban Joaquin Phoenix színésszel. A 41 éves színész 3,9 millió dollárért, azaz több mint 900 millió forintért árulja az ingatlant. A Hudson-folyóra néző társasházban Kirsten Dunstnak is van egy lakása.

 Az eladó ingatlanról készült fotókat ebben a galériában lehet megnézni.Forrás: Daily Mail

 

Debbie Reynolds és Carrie Fisher közös otthona 18 millió dolláros áron került a piacra

Képek forrása és egy cikk a házról: www.architecturaldigest.com

A házat az ABC News is bemutatta:

 

Harry Styles 2,3 milliárd forint értékű otthona kihasználatlanság miatt eladó

A brit híresség tavaly januárban, 6.8 millió dollárért, vagyis 1.8 milliárd forintnyi összegért vásárolta meg azt a 4401 négyzetméteres, három háló- és öt fürdőszobás ingatlant, amitől idén már 8.5 millió dollárért (2.3 milliárd forint) túladna. Az 1963-ban épült luxusház értékét saját garázs, medence, jacuzzi és moziterem is emeli. A sztár azonban nem tud sok időt itt tölteni, így kihasználatlanság is az eladás okaihoz tartozott. A One Direction egykori énekese koncertturnéra készül legelső szólóalbumával, így várhatóan a jövőben sem tud több időt tölteni a Hollywood Hills-i álomotthonban. 

Forrás: http://starity.hu/magazin/68292-elado-harry-styles-otthona-kepek/#ixzz4l7MsqVFt FotóK: Zillow

A Palik-Marsi házaspár balatoni villáját 310 millió forintért vehetjük meg

310 millió forintért árulja siófoki villáját Marsi Anikó és Palik László. A Pénzcentrum megtalálta az a 654 négyzetméteres családi ház hirdetését. A több oldalon is hirdetett ingatlan Siófokon, a belváros közelében található, 465+190 négyzetméteres beépített alapterülettel, a telek mérete pedig 1 609 négyzetméter. A 19. századi, eredeti állapotára visszaállított villában 8 szoba van, 2 erkély és 2 terasz. Mindezek mellett pedig a ház műszakilag is felújított, a fűtés és a hűtés is energiatakarékosan megoldható. Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor jó ha tudjuk, hogy a házhoz tartozik még:

  • egy külön épületben wellness és edzőterem,
  • 3 beállóval rendelkező garázs,
  • kertész által gondozott parkosított környezet,
  • és külön játszópark a gyerekeknek

Képek forrása: www.penzcentrum.hu

Hasonló áron és paraméterekkel, (sőt kedvezőbb áron: 280 millió forintért)  a fővárosban is lehet ingatlanokat találni, például a II. kerületben természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában is találtunk egy eladásra kínált 610 nm-es lakóterülettel rendelkező 3 szintes luxus családi házat 1453 nm-es telken, gyönyörű panorámával a János- hegyi kilátóra és a budai hegyekre. Az ingatlanban több terasz, 2 beállós garázs, egy udvari beálló és egy 36 nm- es medence is tartozik. A ház napkollektoros fűtéssel és különleges hőszigetelt falakkal rendelkezik. Tehát, ha valaki Marsiék ingatlanjára vágyik, de a fővároshoz közelebb, minden bizonnyal talál 300 millió forint körüli értékben, mint ahogy mi is néhány kattintással a Budapest Ingatlaninfó kínálatában vagy az Eurocenternél szintén néhány perces keresés után ráleltünk ebben az árkategóriában erre a 353 m2-es 350 milliós 3 szintes villára 1050 m2-es gondozott kerttel, itt megnézhető.

Képek forrása: budapestingatlan.info

Miklósa Erika vidéki idilli otthona 60 millió forintért megvásárolható

 

Vidéken Bakonykútin árulja otthonát a világhírű énekesnő. Az ingatlan mely két felújított parasztházból és egy szoba-konyhás melléképületből áll húsz évig adott otthont az énekesnőnek és családjának. Az épületekben tágas, igényesen felújított szobák várják leendő gazdáikat. A gyönyörű házra és a halastóval díszített kertre a ripost.hu rábukkant az interneten is: Az ingatlan két felújított parasztházból és egy szoba-fürdőszobás melléképületből áll, a hirdetés szerint összesen 7+2 fél szoba van a családi házakban, amik külön-külön is eladóvá váltak. A kert óriási, gyönyörű rózsákkal és fákkal tarkított,  halastó és egy kisebb levendulaföld is tartozik hozzá. A házról az operaénekes Facebook-oldalán ez a fotó látható:

miklosa2.jpg

miklosa_1.jpg Kép forrása: www.storyonline.hu

Ha tetszett a poszt, látogass vissza újra vagy olvasd el régebbi írásainkat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkiingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr1212592645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

open access 2017.06.27. 18:02:01

"Leila hercegnő..."
Uhhh, remélem, csak a meleg...
süti beállítások módosítása