Logo Pic
venember83 2024. április 25.

Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán

motta_thiago_elmelkedik_reflektorok_fenyeben.JPGRomeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már említettem, a jelenlegi keret egyértelműen pszichés gondokkal is küzd, hiszen egy vereség vagy döntetlen után a játékosoknak dühöt kellene érezniük, ehelyett viszont láthatóan kevesekre jellemző ez.

A rendkívül megbízható újságíró Thiago Motta helyzetéről is írt, véleménye szerint nem véletlen, hogy a futballvilág hónapok óta összefonja a Juventus és Thiago Motta sorsát. Ez két lehetőséget feltételez, az egyik szerint a klub rendkívül hatékonyan félrevezetett mindenkit, vagy valóban Thiago Motta az első számú kiszemelt a Juventus számára. Megállapodás a felek között? Semmi nem végleges, amíg nincsenek aláírások a szerződésen. Konkrétabb hírekre az Olasz Kupa döntőt követően számít.

A Tuttosport értesülései szerint Cristiano Giuntoli nem tett le Khéphren Thuram szerződtetéséről, fizikai ereje, kiváló technikája és pályán való látása miatt a Nice középpályása kiváló erősítés lenne az Öreg Hölgy számára. A futballista szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a pletykák szerint klubja körülbelül 40 millió euróra értékeli a játékjogát.

A TuttoMercatoWeb pletykája szerint a Juve kétéves hosszabbítást ajánlott Wojciech Szczęsnynek, az aktuális nettó 6,5 millió eurós bére helyett nettó 4 millió eurós bérrel (bónuszokkal együtt). A kapus visszautasította az ajánlatot.

Nicolò Schira friss értesülései szerint tegnap este Cristiano Giuntoli és Adriano Galliani között egyeztetés zajlott, mivel a Juventus igencsak érdeklődik Michele Di Gregorio iránt. A Monza 20 millió eurót kér a 26 éves kapusért, de 15 millió euró plusz bónuszokkal is megelégedhet, illetve játékosok is bevonhatók az ügyletbe.

A La Gazzetta dello Sport is írt a Juventus szerződéshosszabbítási kísérleteiről, és a milánói lap szerint a legaktuálisabb kérdés Adrien Rabiot helyzete, aki júniusban távozhat, bár Torinóban marasztalnák. A pletykák szerint a játékos garanciákat vár a csapat várható versenyképességéről, miközben az is bizonyos, hogy a Juventus nem tudja magasabb bérrel magához édesgetni a középpályást, mivel a klub nincs ebben a pénzügyi helyzetben. A másik nyári lejáró szerződés Daniele Ruganié, a védővel zajlanak az egyeztetések. Kevésbé pozitív hírek vannak a 2025 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező Wojciech Szczęsny és Weston McKennie kapcsán, és egyáltalán nem zárható ki a nyári értékesítésük. Federico Chiesával sem jutott még a klub előrébb, nem zajlik tárgyalás, ám Fali Ramadani részéről létezik egy ígéret, miszerint a játékos nem fog ingyen távozni, legrosszabb esetben egy egyéves szerződésben meg fognak egyezni a felek, így feltehetően jövőre is a klubot segítheti az olasz válogatott.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 519
JTom • 9 nap
Nagy friss sertéskaraj teszt
Linda Morvai • 19 nap
Nagy maasdam sajt teszt
Linda Morvai • 18 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Cikkek a címlapról
Vajon felismernéd a képekről a magyar vasútállomásokat?
A Nyugati pályaudvar Nagykörútra néző főhomlokzata. Ezt a képet szinte mindenki felismeri, nem is kérdés ebben a kvízben! Újabb kvízre hívlak most is, kedves Olvasóm, ebben is 12 fényképfelvételt mutatok a korábbiakhoz hasonlóan, de most a magyar pályaudvarokról, vasútállomásokról. Neked nincs más…
Erdélyi túrák-Torockó
Tavasszal olvastam egy motoros túrás csoportban, hogy Józsi túrát szervez Torockóra. Én legtöbbször egynapos túrákra megyek Debrecenből, Torockó pedig ahhoz már kissé kiesik, ezért odáig még egyszer sem merészkedtem az elmúlt években a túrázásaim során. Így aztán úgy döntöttem, hogy jelentkezem ebbe…
>