7+1 mesés luxusotthon Európa legszebb fővárosaiból
2018. július 31. írta: ingatlanos blogger

7+1 mesés luxusotthon Európa legszebb fővárosaiból

Ha pénztárcánk engedi, káprázatos luxusotthonokban lakhatunk Európa legszebb fővárosaiban Londontól Lisszabonig. Sőt, akár olyan hírességek, mint Tiger Woods vagy Julie Andrews egykori otthonait is megvásárolhatjuk! 

mansion-411128_1280.jpg

Ékszerdoboz az Eiffel-torony mellett

Párizs előkelő negyedében, a Saint-Germain-des-Presen, az Eiffel-torony közelében található ez a Celine néven elnevezett luxuslakás. A hatodik emeleti ingatlanból lélegzetelállító kilátás nyílik az ikonikus párizsi tetőkre és magára az Eiffel-toronyra is! A különleges belső terek kialakításánál az ódon bútorokat kortárs elemekkel is ötvözték. Mind a háló, mind a nappali antik bútorokkal van berendezve, az aranyozott székek pedig egyfajta 18. századi hangulattal is fűszerezik az enteriőrt. A modern konyhában minden szükséges konyhai felszerelés megtalálható, többek között még egy Nespresso kávéfőző is. A kékben pompázó hálószoba eredeti műalkotásoknak is otthont ad, de a beépített könyvszekrényt és a nagy televíziót sem hagyták ki a helységből. A hálószobához külön fürdő is dukál. Az erkélyről csodás pillantást vethetünk a vibráló Fények Városára éjjel, nappal pedig akár itt is reggelizhetünk. $850 - $850 / éjszaka/két fő áron szállhatnak meg az érdeklődők ebben a főként nászutasok körében kedvelt luxusingatlanban.

Forrás: www.luxuryretreats.com 

Pazar római kertes villa

Húsz szobás, hat fürdőszobás 999 négyzetméteres ingatlant vásárolhatunk az örök város Latium negyedében 16,000,000 euróért. A házat nagy kert is körbeveszi, nyugalmat és csendet biztosítva a szerencsés lakóknak. A villa nívóját emeli, hogy kiváló lokáción, a híres Villa Borghese, Róma legismertebb hatalmas parkja előtt helyezkedik el a pompás épület, ahonnan folyamatos friss levegő érkezik. Itt, vagyis Róma Pinciano/Parioli környéken találhatóak a nagykövetségek, melyet a város szíveként is számon tartanak a helybéliek. A teljesen berendezett villához egy gyönyörű tágas terasz is tartozik. A méretes ablakok egész nap beengedik a fényt a szobákba. Az emeleten található hálószobákba elegáns lépcsősor vezet. A négy hálószoba közül kettőhöz külön fürdőszoba is tartozik. Az alagsorban két ablakot is beépítettek és egy wellness részleget alakítottak ki medencével, török gőzfürdővel, pihenő helységgel és két fürdőszobával. Ugyanezen a szinten kapott helyet a teljesen felszerelt konyha. A parkoló rész üveg és vas Art Nouveau struktúrájú szerkezetből készült, ugyanez a motívum jelenik meg a kerti berendezéseken is. 

Forrás: www.luxuryestate.com 

Londoni kényelem Julie Andrews régi luxuslakásában

A Muzsika hangja, Mary Poppins és a Neveletlen hercegnő sztárja, Julie Andrews egykori otthonát is' meg lehet vásárolni. Az Oscar-díjas színésznő házát ma egy gazdag argentin család árulja a londoni Belgraviában a  Chester téren. A tér már számos híresség otthonául is szolgált, mint például Roman Abramovich, Margaret Thatcher, Nigella Lawson, Mick Jagger és a brit uralkodó ház tagjai közül is többen laktak már itt. A 7000 négyzetlábnyi területű ingatlan 24 millió fontért vásárolható meg. A hat hálószobás házhoz több nagy nappali helység, lift, mozi, wellness részleg, konditerem, jacuzzi, gőzfürdő és szauna is tartozik. Az egykor istállóként funkcionáló részen személyzeti lakrészt alakítottak ki, ahol a bejárónő vagy a bébiszitter is kényelmesen ellakhat. Még ezen az önálló lakrészen is van médiaszoba, nappali, dolgozószoba, fedett terasz és még garázs is. Az elegáns ingatlant 1835-36 között építették Thomas Cubitt, ismert brit építész tervei alapján. Julie Andrews az 1970-es években élt itt nem is akárkivel, hanem rendező férjével Blake Edwardsszal. Edwars rendezte többek között az Álom luxuskivitelben és a Rózsaszín párduc című világhírű filmeket.

 Forrás: www.independent.co.uk

Bécsi elegancia 940 nm-en

Forrás: https://www.luxuryestate.com

Óceánparti luxusotthon Lisszabon kertvárosában

Portugália fővárosában ezt a 1.342 négyzetméteres telken elhelyezkedő 638,94 négyzetméteres luxusotthont  3 150 000 eurós áron kínálják Oeiras Villa néven. A tágas, hangszigetelt családi ház egyik legfőbb hozzáadott értéke a csodás tengerre néző panoráma. Aki nem akar a tengerben fürödni, az a kert medencéjében is úszhat. A nappali és a medence helységének fala is üveggel borított, így lakók egész nap élvezhetik a káprázatos kilátást és beszívhatják a friss tengeri levegőt. Jó idő esetén teljesen ki lehet nyitni az ajtókat is egybenyitva a kültérrel. A családi otthonban spa rész és minden kényelmet kielégítő multifunkcionális helységek is helyet kaptak. A villa 6 lakosztályt, 2 szobát - egyik kandallóval is ellátott - és egy 32 négyzetméteres étkezőt, 24 négyzetméteres könyvtárszobát is magában foglal. A 2014-ben épült villa Cascaisban található, mely a főváros körzetéhez tartozik, elegáns, Lisszabon kozmopolita elővárosa, egyben kedvelt turistacélpont. Az utóbbi egy-két évtizedben különösen gyorsan fejlődött. A sokemeletes betonépületekben rengeteg felső-, középosztálybeli portugálnak és angolnak van kis lakása. Nyáron leginkább az angol és francia üdülni vágyók jönnek nagy számban. Érdekessége, hogy a második világháború alatt Portugália semleges maradt és ezért több uralkodó család menekült oda, a háború után itt telepedett le Horthy is.

Forrás: luxuryabode.com

Tiger Woods egykori otthona:  a nyugalom szigete Stockholmban

A svéd fővárosban, vagyis Európa egyik legélhetőbbnek nevezett városában a világhírű Tiger Woods árulta luxusotthonát miután elvált Elin Nordegren svéd exmodelltől, aki mellesleg nem más, mint az egykori svéd bevándorlási miniszter lánya. Mit otthonát, hiszen egy teljes szigetről van szó! Svédország fővárosát számos sziget veszi körül, sőt, maga a város is 14 szigeten, az úgynezezett Stockholm-szigetcsoporton, erdőkkel övezett területen fekszik. A város a Skandináv-félsziget délkeleti középső partvidékén helyezkedik el, ahol a Mälaren-tó ­- Svédország 3. legnagyobb édesvizű tava - a Balti-tengerrel találkozik. Ezen a tavon található a golfkirály szigete egy 25 hektáros területen.A szigetre a villa és a vadászház mellett természetesen egy golfpálya is került, és van egy leszállópálya a légcsavaros repülőgépeknek is, de találni rajta egy 11. századi viking erődöt is. Van külön hajókikötő, istállók és legelők lovaknak, és a szigethez tartozik kétszáz hektárnyi vízfelület is. A szigetet áruló ügynökség 6 millió euróért értékesíti a luxusszigetet jó ideje, hogy elkelt-e már arról még nem adtak hírt.

Forrás: housebeautiful.com

Budapesti panorámás luxusotthonok a belváros szívében

Budapest szívében a világörökség részét képező Andrássy út belső szakaszán helyezkedik el az Opera Terrace Homes. A luxuslakások tervezésében ötvözve van a belváros ikonikus elegáns építészete a legmodernebb technológiákkal.  A hazai belvárosi ingatlanpiacon belül is kiemelt lokációval rendelkező panorámás tetőterasz tovább emeli a projekt színvonalát. Odafentről lélegzetelállító kilátás nyílik a Gellért-hegyre, az Operaházra, a Parlamentre és a Bazilikára is. Az egyedi duplexlakások mindegyike az épület legfelső szintjén helyezkedik el, távol az utca zajától. A lakások tágasak és rendkívül világosak, belső kétszintesek (60 – 220 m2 alapterület). A 100 négyzetméter alapterületűnél nagyobb lakások rendelkeznek privát, panorámás tetőterasszal. A kivitelezés során a társasház új liftet kapott. A lépcsőház eredeti stílusában lett felújítva, ezzel megőrizve a ház korhű hangulatát. A lakások ára 92 millió forinttól indul, de már csak öt maradt belőlük.

Forrás: operaterracehomes.hu

https://www.operaterracehomes.hu/

 Bérelhető luxus a Budai-hegységben

Ha valaki vásárlás helyett inkább bérelne luxusotthont, az is találhat kedvére valót. A mi tetszésünket például ez a 12. kerületi ház nyerte el 5800 eurós havi bérleti díjért. Igaz nem is annyira ház, hanem inkább kúria ez a 450 négyzetméteres Budai-hegyekben épült ingatlan, melyben négy hálószoba, egy 30 négyzetméteres nappali, két fürdőszoba, egy zuhanyzó egy étkezős konyha  is található. A kertben úszómedence szolgálja az itt lakók kényelmét, továbbá szauna és egy külön vendégház, garázs és  jól karban tartott autóparkoló is az exkluzív  ingatlan részét képezi. A kúria madárcsicsergős, nyugodt helyen, a Zugligeti Libegőtől nem messze található.

Forrás: eurocenter.hu

Az első kép forrása: pixabay.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkiingatlanos.blog.hu/api/trackback/id/tr7714145581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása